Pierre Cardin ThermoBroek

€ 29,95 incl. btw

Omschrijving

Pierre Cardin ThermoBroek


Van schoolgaande kids tot actieve bejaarden en alle skiënde, fietsende, hardlopende midlifers er tussenin: als het buiten koud is, moet u zich goed aankleden. Goed aankleden gaat in laagjes. Draag deze over uw ondergoed en onder de bovenlagen en er is geen zuchtje wind of hapje vorst meer dat u nog wat kan doen: heerlijk warm zonder benauwd of plakkerig gevoel, hoe hard u ook gaat zweten. En van topmerk Pierre Cardin, dus dan weet u dat het goed zit.

En wat is 'goed' precies?

Alleen al van het omschrijven van de kwaliteiten krijgt u zin om zich buiten eens lekker uit te sloven. Ten eerste de pasvorm: door de manier waarop het huidvriendelijke polyester met elasthaan is gebreid zit het als een tweede velletje om u heen, super comfortabel. Naast lichtgewicht en verwarmend is de vezel ook elastisch zodat u alle bewegingsvrijheid heeft. Ook ideaal voor wintersport dus, en welke andere buitensport dan ook.

Waar gezweet wordt, daar moet afgevoerd worden. En dan liefst op zo'n manier dat u na vijf minuten rust niet met drie ijskoude plekken op uw lijf een gigantische kou staan te absorberen. Het afvoeren van transpiratie wordt helemaal perfect geregeld door de holle vezels en de open structuur 'naar buiten'. Zo wordt lucht vastgehouden voor de isolatie en vocht afgevoerd. De naadloos geïntegreerde klimaatzones garanderen perfect temperatuur-management en de naden díe erin zitten zijn zo plat mogelijk gehouden om de huid niet te irriteren. De thermokleding is er zowel voor dames als voor heren, alle reguliere maten zijn verkrijgbaar en u kunt daarnaast kiezen tussen een witte of een zwarte variant. Onmisbaar voor de komende winter(s)!

Highlights

  • Merk: Pierre Cardin
  • Materiaal: 90% polyester, 10% elasthaan
  • Kleur: zwart of wit
  • Maat: S t/m XXL

Om hygiënische redenen kunnen producten alleen ongebruikt en in originele verpakking geretourneerd worden.