Merken

2.000 producten | 10 categorieën | 40+ verkopers

Onze merken omvatten meer dan duizend artikelen met verschillende functies en typen. De producten worden geproduceerd met hoogkwalitatieve materialen en innovatieve technologieën. Meubels, woonaccessoires, verlichting, doe-het-zelf gereedschap, apparaten, elektronica en accessoires: ons portfolio heeft een uitgebreide reeks categorieën waarvan de producten allemaal worden gekenmerkt door een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.

Hieronder kunt u meer ontdekken over onze merken.

Wonen

LIFA LIVING staat voor mode, kwaliteit en betaalbaarheid.

Na het enorme succes van de verkoop van tapijten, breidde LIFA LIVING haar assortiment uit met lampen, salontafels en nog veel meer. De producten van LIFA LIVING worden hand gemaakt of semi-handgemaakt. De producten worden geproduceerd door zeer ervaren en gepassioneerde vakmensen die de artikelen in elk detail ontwerpen. Dit maakt elk product van LIFA LIVINGuniek en exclusief.

Nu registreren

WOLFGANG TOOLS heeft één missie: professionele gereedschap creëren met hoge prestaties, topkwaliteit én betrouwbaarheid bieden tegen een eerlijke prijs.

Voor professioneel gebruik, klusjes in huis of een verbouwing: WOLFGANG TOOLS is de doe-het-zelfspecialist en biedt krachtige en kwalitatieve gereedschappen en accessoires die elke uitdaging aan kunnen. Ideaal voor thuis, in de tuin, maar ook voor werkplaatsen en industrieën.

Nu registreren

Keuken

MAGNANI ITALY is uw beste hulp voor in de keuken.

MAGNANI ITALY, van oudsher bekend als de keukenmessen-specialist, biedt een toenemend aantal apparaten aan die mensen niet kunnen missen in hun keuken. Een messen-set, digitale weegschalen, keukenmachines en accessoires: MAGNANI ITALY biedt een prachtig assortiment aan artikelen aan voor mooie prijzen.

Nu registreren

Verlichting

LED LOVERS is de specialist op het gebied van LED-verlichting. De ideale oplossing om elke ruimte binnen en rondom uw huis te verlichten.

LED-verlichting is efficiënter, verbruikt minder en is krachtiger dan andere lichtbronnen. Om deze redenen biedt LED LOVERS een breed scala aan innovatieve en hoogwaardige producten. De verlichting is niet alleen voor binnen- en buiten, maar ook voor de veiligheid van uw huis.

Nu registreren

Electronica

TECHNOSMART is ontstaan met een simpel doel: hoogwaardige producten op de markt brengen die het best voldoen aan de behoeften van onze klanten.

De producten van TECHNOSMART worden geproduceerd met hoogwaardige materialen en zijn tevens ontworpen met moderne technologieën. Accessoires voor computers, laptops, tablets, telefoons en smartphones: ons assortiment is gevarieerd en TECHNOSMART garandeert de distributie van functionele en hoogkwalitatieve items tegen goede prijzen.

Nu registreren

Slaapkamer

SLEEPMED staat voor hoogwaardige en betaalbare producten.

De producten zijn ontworpen om een aangename nachtrust te bevorderen. Na het doorslaand succes van de verkoop van matrassen, besloot SleepMed haar assortiment uit te breiden. SLEEPMED gebruikt de nieuwste technologieën om de beste items voor uw slaap te ontwikkelen. Kussen, leeskussens, dekbedden, quilts en wiegmatrassen: SLEEPMEDbied het allemaal.
Omdat beter slapen begint met SLEEPMED.

Nu registreren

Origineel geluid

DUTCH ORIGINALS zorgt ervoor dat je altijd bent voorzien van muziek, zoals tijdens een wandeling, tijdens het trainen, lezen of studeren. DUTCH ORIGINALS biedt hoge kwaliteit hoofdtelefoons, soundbars, luidsprekers en nog veel meer voor een geluidservaring die niet geëvenaard kan worden.
Een eerlijke prijs en topkwaliteit, dat maakt DUTCH ORIGINALS de beste keuze voor uw dagelijkse muziek.

Nu registreren

Zonnebrillen

Spaceflight zonnebrillen, klassieke en tijdloze modellen voor een betaalbare prijs.

Nu registreren

Muziek

Platen zijn weer terug van weggeweest en passen natuurlijk helemaal in de huidige trend van retro. Vintage Vinyl heeft een eigen model ontwikkeld voor het perfecte geluid. Binnenkort ook in nieuwe kleuren!

Nu registreren

Algemeen

Het huismerk van Mascot-Online.

Nu registreren

Buiten

Hip, functioneel en onverwoestbaar. De komende jaren gaan we ons assortiment voor buitenproducten uitbreiden, dus houd ons goed in de gaten

Nu registreren

Registreren

Verkoopkanaal