Zuignap Speaker

€ 14,95 incl. btw

Omschrijving

Zuignap Speaker

Genieten van je muziek én handsfree bellen in de auto, op het strand of onder de douche!
Houd jij er ook van om lekker te zingen onder de douche? Of om gewoon lekker een muziekje te luisteren? Maar heb jij liever niet dat je Smartphone nat wordt? Dan is deze waterdichte Bluetooth speaker met een bereik van 10 meter de oplossing! Smartphone in een andere kamer, bluetooth aan, speaker in de badkamer én genieten maar! Bovendien is de speaker uitermate geschikt voor in de auto of op het strand!

Een kleine speaker met groots geluid.
Ondanks zijn formaat komt er toch érg veel en goed geluid uit! Je zult versteld staan. Het zal je nieuwe maatje worden, en je kunt hem werkelijk overal mee naartoe nemen.
Dankzij de zuignap kun je deze speaker eenvoudig ''plakken'' op de muur in je badkamer of op het raam / dashboard van je auto. Bovendien kun je de speaker als standaard gebruiken door hem aan de achterkant van je Smartphone of tablet te plakken waardoor de speaker nog meer functionaliteiten heeft!

Wat ook erg handig is; je kunt er ook mee bellen, het bevat namelijk een ingebouwde microfoon! Als je telefoon afgaat wordt het muziek gepauzeerd en gaat je telefoon af. Ruis wordt onderdrukt. Dat is natuurlijk erg ideaal als je handsfree wilt bellen in de auto. Bovendien heeft de speaker handige toetsen waarmee je eenvoudig nummers kunt overslaan en het volume kunt bedienen.

Highlights

  • Telefoongesprek opnemen/ophangen
  • Volume control
  • Play/Pause
  • Next track/Previous track