Waterdichte smartphone zak 4 delig

€ 19,95 incl. btw
EAN: 6944599400725

CTT.XX.0027.001.XX

Omschrijving

Waterdichte smartphone zak

Héél vervelend als er zand, stof of vocht in je device sluipen. Ze maken krassen, en zorgen soms zelfs voor storingen. Deze waterproof bag beschermt je smartphone / MP3-speler tegen de elementen. De hoes is eveneens de perfecte reistas voor je smartphone of voor het opbergen van waardevolle documenten en/of geld. Ga met een gerust hart op vakantie en bestel een gratis set van 4 universele waterproof bags. Je betaalt slechts de verzendkosten!

Blijf je device gewoon gebruiken
Uiteraard wil je je smartphone blijven gebruiken voor bellen, het browsen op internet, e-mailen of spelletjes spelen terwijl je aan het zwembad of strand ligt. Alle functies van je smartphone, inclusief het touchscreen, zijn gewoon te gebruiken terwijl hij in de case zit. De gesprekskwaliteit tijdens het bellen blijft gelijk aan normaal gebruik. Daarnaast zit er bij deze set een handige nekkoord.

Hoe te gebruiken:
Controleer de waterproef bag alvorens te gebruiken op schade. Dit doe je door droog papier of een katoenen doek in de zak te stoppen, deze op de juiste manier te sluiten en vervolgens onder water te houden en te bewegen gedurende minimaal 3 minuten. Let hierbij vooral op de sluiting van de zak. Droog de zak van buiten en controleer de inhoud. Is de inhoud nat geworden, gebruik de zak dan niet.

Stel de waterproef bag niet langdurig bloot aan direct zonlicht. Controleer altijd de sluiting en de zak zelf alvorens je de zak gaat gebruiken om te zien of er schade is ontstaan door bijvoorbeeld scherpe objecten. Mocht je zand of stof aan de binnenzijde van de zak constateren na gebruik, was dit met schoon water uit alvorens de zak weer op te bergen.

Gebruik de zak niet in heet water (bijvoorbeeld natuurlijke warmwaterbronnen) met temperaturen van boven de 30 graden Celcius. Wanneer je je smartphone/MP3-speler uit de zak wilt halen, wees dan zeker dat je de buitenzijde van de zak goed hebt afgedroogd. Haal het apparaat uit een liggende zak om te voorkomen dat eventueel achtergebleven water de zak inloopt.

Samenstelling set

  • 4 universele waterdichte smartphone hoezen
  • 1 verstelbare nekkoord
  • Afmetingen: 170mm x 100mm