Werk bij ons

Werken met ons

Mascot Online B.V. is een jong en dynamisch bedrijf, gevestigd in Almere, Nederland. Ons bedrijf bezit en versterkt succesvolle merken. Daarnaast bestaat ons productportfolio uit meer dan 1000 artikelen.

Zowel in de B2B- als de B2C-handel heeft Mascot Online verschillende partners.
Onze B2B-verkoop richt zich op partnerschap met lokale en buitenlandse ondernemers en retailers. Terwijl wij bij de B2C-commerce actief zijn op verschillende markten zoals Amazon, Ebay, BOL.com, Wish en vele anderen.

Interesse in een van onze posities? Stuur ons je CV en een sollicitatiebrief.
We kunnen niet wachten om je aan boord te hebben!

Mascot Online BV is een jong, dynamisch en zeer snel groeiend bedrijf met succesvolle merken als LED LOVERS®, MAGNANI®, LIFA LIVING® en meer. Onze productlijnen bestaan uit 1000+ producten. Met ongeveer 30 enthousiaste medewerkers werken wij vanuit ons kantoor + magazijn in Almere.

We zijn actief in B2B en B2C. Onze B2B klanten zijn voornamelijk online spelers binnen het actie- en dag deal segment. Dan moet je bijvoorbeeld denken aan www.koopjedeal.nl in Nederland of www.outspot.be in België. Onze B2C activiteiten zijn voornamelijk gericht op verkoop op Amazon door heel Europa.

De groei van de afgelopen jaren is voornamelijk tot stand gekomen door de online zichtbaarheid van onze producten. Klanten benaderden ons actief met de vraag of zij onze producten ook konden gaan verkopen.

In de afgelopen periode zijn we ons meer en meer gaan specialiseren in dropshipment. Dit wil zeggen, B2B verkoop maar met rechtstreekse levering aan de consument. We hebben veel geïnvesteerd in een gebruiksvriendelijk B2B web portaal in combinatie met een geavanceerd WMS (Warehouse Management Software). We onderscheiden ons vandaag de dag dan ook door ons assortiment, het feit dat we voorraadhoudend zijn (+6000 m2 opslag) en onze snelle levering door heel Europa.

De basis staat nu om een veel grotere groep klanten te bereiken. Binnen de huidige branche of eventueel binnen totaal nieuwe markten.

Jouw verantwoordelijkheden

Je dagelijkse werkzaamheden zullen bestaan uit new business, behandelen van online aanvragen en accountmanagement voeren voor een (als het goed is) groeiende portefeuille.

Onze vereisten

Waar zijn we naar op zoek? Iemand met:

- Minimaal afgeronde MBO opleiding

- 1 a 2 jaar sales ervaring

- Een eigen netwerk is een pre maar zeker niet noodzakelijk

- Doorzettingsvermogen en creativiteit

- Goede beheersing van de Nederland en Engels taal in woord en geschrift

- Fulltime beschikbaarheid

Onze belofte

Herken je je in bovenstaand profiel, neem dan snel contact met ons op!

Bij gebleken beschikbaarheid kan je wat ons betreft direct beginne

CV