Nano technologie vloeistof 250 ML

€ 12,95 incl. btw

Omschrijving

Nano technologie vloeistof 250 ML

Pack Nano Vloeistof - Revolutionaire Nano Technologie In Een Fles! Vuil- en waterafstotend wondermiddel
Perfect voor autoruiten; regen rolt van het raam af (beter zicht!)Alle gladde oppervlaktes blijven langer schoon, handig voor o.a. de badkamer. Reinigt, polijst, sealed, behoud én beschermt de oppervlaktes voor lange termijn!

Een ding is zeker, NANO vloeistof werkt!
Dankzij nieuwe NANO technieken is het nu voor iedereen mogelijk om gladde oppervlaktes zoals autoruiten, ramen, tegels en douchewanden makkelijk schoon te houden. Je brengt simpelweg wat van deze speciale NANO vloeistof aan en het oppervlak blijft voor lange tijd vuil-afstotend. NANO staat voor klein, heel klein zelfs. Deel een menselijk haar door 80.000 en u heeft ongeveer de grootte van één nanodeeltje. Lang was de nanowereld onzichtbaar voor ons, maar inmiddels beschikken onderzoekers en high-tech bedrijven over technieken om nano technologie aan het grote publiek aan te bieden.

Nano vloeistof is het ideale middel om gemakkelijk gladde oppervlakten schoon te houden. Breng wat speciale Nano vloeistof aan op het oppervlak en wrijf het uit met een doek of handschoen. U zult zien dat de vloeistof vuilafstotend werkt en de druppels van het oppervlak af glijden.

Samenstelling

  • Ethanol
  • 2-propanol

Geschikt voor

  • Autoruiten; eigenlijk heeft u geen ruitenwissers meer nodig!
  • Vermindering van ijsaanzetting in de winter: vocht glijd eraf, dus vriest niet vast
  • Vizier van een helm: beter zicht tijdens het rijden in de regen of sneeuw
  • Boot: algen kunnen zich niet aan de boot hechten
  • In huis: douchewanden en dergelijken blijven beter schoon