Neem een kijkje in onze shop met zeer uiteenlopend assortiment. Voor jezelf of als cadeau, we hebben voor iedereen wat te bieden. Bezoek ook eens één van onze eigen merkenwebsites. Veel shop plezier!

Wie is Mascot?

Identiteit

Mascot Online B.V. is een jong en dynamisch bedrijf, gevestigd in Almere, Nederland. Sinds onze oprichting in 2013 bieden wij opslag-, voorraad- en bezorgservices aan lokale en buitenlandse mkb-bedrijven in de traditionele en
ecommerce-industrie. Ons bedrijf is zowel actief in de B2B- als de B2C-handel. Wij bezitten en versterken succesvolle merken waarmee we ons productontwikkelingsplan op internationaal niveau uitvoeren.

Missie

De missie van Mascot Online B.V. is om sterke internationale merken op te bouwen en tegelijkertijd waarde toe te voegen aan consumptiegoederen. Ons assortiment omvat verschillende categorieën die de trends en de behoeften van onze klanten voorzien. Wij zijn snel groeiend en actief in Europa, waar we het vertrouwen hebben gewonnen van verschillende markten in Duitsland, Italië, Frankrijk, Spanje en het Verenigd Koninkrijk. Onze belangrijkste focus is het leveren van hoogwaardige, innovatieve en modieuze producten die voor iedereen toegankelijk zijn.

Portfolio

Onze succesvolle merken omvatten een breed scala aan categorieën met meer dan duizend artikelen. Al onze artikelen zijn afgestemd op de voorkeuren en eisen van onze klanten. LIFA LIVING voor meubels en woonaccessoires, WOLFGANG TOOLS voor doe-het-zelf gereedschap, MAGNANI ITALY voor de keuken,TECHNOSMART voor elektronica SLEEPMED voor de slaapkamer, SPACEFLIGHT voor zonnebrillen en DUTCH ORIGINALS voor soundbars en koptelefoons. Onze merken bieden een grote voorraad van de meest populaire en moderne producten tegen een lage prijs aan.

Word verkoper

Onze visie

Als B2B- en B2C-bedrijf heeft Mascot Online een dubbele missie die wordt vertaald naar één hoofdvisie. Wij willen de trends en de vraag van consumenten transformeren naar hoogwaardige producten die voor iedereen toegankelijk zijn.
Ons energieke en gemotiveerde team zet zich in om dit doel te bereiken door:

  • Zorgvuldig marktonderzoek, waarbij we proberen de meest actuele trends van wereldwijde consumenten te ontdekken.
  • Het vinden van het meest geschikte balans tussen hoogwaardige producten en betaalbare prijzen.
  • De investering in merkherkenning om de betrouwbaarheid van onze producenten te vergroten.
  • De implementatie van afbeeldingen met een hoge resolutie om artikelen te adverteren. Op deze manier kunnen we onze klanten voorzien van het meest realistische beeld van onze producten.
  • Drop-shipment services voor onze B2B-klanten om bezorgdheid over logistieke problemen weg te nemen.
  • De ontwikkeling van verpakkingen die geschikt zijn voor de verzending van grote hoeveelheden pakketten.

Mascot Online: superieure service en ondersteuning voor de beste koop- en verkoopervaring.

Business-to-Business

Word een B2B-partner: als B2B-klant kunt u profiteren van alle voordelen die een partnership met Mascot Online aanbiedt. Naast deze privileges heeft u ook een compleet overzicht van onze catalogus, inclusief de gedetailleerde afbeeldingen en beschrijving. Als B2B-klant kunt u grote hoeveelheden bestellen uit ons uitgebreide assortiment.

Onze merken

Nieuwe verkoper

Word een vendor: als vendor kunt u profiteren van alle voordelen en services die Mascot Online biedt aan de B2B-partners:

  • Toegang tot onze B2B online sectie. Deze online sectie is een combinatie van een gesloten B2B-catalogus en een online reserveringssysteem voor bestellingen en voorraad. Dit reserveringssysteem maakt het mogelijk orderoplossingen te uploaden via Excel-bestanden.
  • Drop-shipment-service in Nederland, België, Duitsland, Frankrijk, Italië, Spanje,Oostenrijk en het Verenigd Koninkrijk, evenals palletverzending binnen de Europese Unie.

Het vendor- en B2B-programma van Mascot Online is praktisch, intuïtief en gemakkelijk te gebruiken. Het programma van Mascot Online is gericht op het leveren van op maat gemaakte API-oplossingen aan haar partners.

Registreren

Verkoopkanaal